KOOKSTUDIO

Tot 2019 een machinekamer met blusinstallaties voor het Spinveld, nu een gezellige, culinaire hotspot met een professionele keuken.

De kookstudio van het Blushok is klein maar fijn en heeft alles om lekker te kunnen koken. Wil je graag iets culinairs organiseren? Onder begeleiding van een kok kun je bij ons de leukste workshops volgen.

Wil je liever je eigen culinaire gang gaan? Dan kun je het Blushok huren met alle aanwezige voorzieningen. 

Meer informatie of reserveren? Bel met 06-54215955 of mail naar info@blushok.nl

.
.
.
.
.
.
.
Previous slide
Next slide

EEN GREEP UIT ONZE WORKSHOPS:

Masterchef Breda!
Onze kok heeft voor elke groep een kratje met ingrediënten klaargezet. Aan jullie om te raden wat het beoogde recept is, hoe dit te bereiden en het allerbelangrijkste: wie van de groepen deed het ’t beste en maakte het lekkerste gerecht?

Onze kok houdt jullie goed in de gaten en grijpt in als dat nodig mocht zijn. Stel je een vraag aan hem: verlies je punten. Dreigt het mis te gaan en moet onze kok ingrijpen, gaan er ook punten af. Een avondje kookplezier waar je creatief samen moet werken!

La Cuccina Povere
Samen een heerlijke Italiaanse maaltijd bereiden met de aloude recepten van de Italianen zelf. Eerlijke en bovenal heerlijke recepten waarmee je thuis ook punten scoort!

Buenas Noches!
Maak met z’n allen de lekkerste tapas uit Spanje en geniet er samen van onder het genot van een zelfgemaakte sangria en de spaanser-dan-spaanse stem van Julio Iglesias! Een culinair avondje op vakantie met je beste vrienden en/of vriendinnen zonder het hele eind ernaar toe te hoeven rijden! Buenas noches!

Caribbean Cooking
Originele gerechten van deze tropische eilanden met hun eigen eetcultuur. Trek je tropische shirt aan en dompel jezelf een avondje onder en geniet van deze aparte maar o zo heerlijke keuken!

Selamat Makan!
Samen maken we heerlijke Indonesische gerechten op de traditionele wijze en met de juiste ingrediënten. Bij mooi weer zetten we buiten de houtskoolgrill aan, bij moessonregen gaan we lekker binnen genieten van al het lekkers dat de gordel van smaragd te bieden heeft!

Thai Tapas
Thaise snacks, kleine pittige gerechten, vreemde drankjes maar allemaal zoooo ontzettend lekker! Thai Tapas is voor de Aziatische smulpapen die samen een avondje willen leren en proeven hoe ze dit voortaan ook in de eigen keuken kunnen bereiden.

Biercuisine!
Breda is een bierstad. Maar drinken zonder eten gaat meestal fout. Daarom maken we samen er een paar heerlijke gerechten bij, allen met mooie bieren bereid!

Gschmackig!
Wij halen Oostenrijk naar Breda! Spätzle, kaiserschmarrn, und das leckerste Wiener schnitzel? Trek je skipulli en Rennhosen alvast aan, zorgen wij voor gepaste bergmuziek!

Vegan of Vega
Op basis van jouw specifieke voorkeur ga je vegan of vega koken. Ultieme smaken en onverwachte combinaties. Tijdens deze workshop leer je de heerlijkste gerechten maken en sta je versteld van wat er mogelijk is.

Goed om te weten

  • De workshops duren 3-4 uur
  • Afhankelijk van je wensen koken we 3, 4 of 5 gangen
  • Datum en aanvang in overleg
  • Prijs vanaf € 65,- per persoon (op basis van 10 personen)
  • Inclusief tafelwater, koffie en thee
  • Mogelijk met bijpassend wijn of bier-arrangement