KOOKSTUDIO

Tot 2019 een machinekamer met blusinstallaties voor het Spinveld, nu een gezellige, culinaire hotspot met een professionele keuken.

De kookstudio van het Blushok is klein maar fijn en heeft alles om lekker te kunnen koken. Wil je graag iets culinairs organiseren? Onder begeleiding van een kok kun je bij ons de leukste workshops volgen.

Wil je liever je eigen culinaire gang gaan? Dan kun je het Blushok huren met alle aanwezige voorzieningen. 

Meer informatie of reserveren? Bel met 06-54215955 of mail naar info@blushok.nl

.
.
.
.
.
.
.
Vorige slide
Volgende slide

GOED OM TE WETEN

  • De workshops duren 3-4 uur
  • Onder begeleiding van een professionele kok
  • Je huurt het Blushok exclusief met je vrienden, collega’s of familie
  • Afhankelijk van je wensen koken we 3, 4 of 5 gangen
  • Datum en aanvang in overleg
  • Prijs vanaf € 69,50 per persoon (op basis van 10 personen)
  • Inclusief frisdranken, bier, wijn, tafelwater, koffie en thee
  • Mogelijk met bijpassend wijn of bier arrangement
  • Eigen wensen en inbreng zijn bespreekbaar
  • Wij houden rekening met jouw dieetwensen
  • Wij doen de afwas 🙂

Onze populaire kookworkshops!

Masterchef Breda!

Onze kok heeft voor elke groep een kratje met ingrediënten klaargezet. Aan jullie om te raden wat het beoogde recept is, hoe dit te bereiden en het allerbelangrijkste: wie van de groepen deed het ’t beste en maakte het lekkerste gerecht?

Onze kok houdt jullie goed in de gaten en grijpt in als dat nodig mocht zijn. Stel je een vraag aan hem: verlies je punten. Dreigt het mis te gaan en moet onze kok ingrijpen, gaan er ook punten af. Een avondje kookplezier waar je creatief samen moet werken!

Vanaf 10 personen

Type: Divers / wereldkeuken

Prijs: €79.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

Verse pasta Kookstudio Het Blushok
La Cuccina Povere

Stap binnen in de zonovergoten keukens van Italië en leer de geheimen van de authentieke Italiaanse keuken kennen tijdens onze Italiaanse Kookworkshop!

Van heerlijke zelfgemaakte pasta tot hemelse tiramisu, ontdek de kunst van het creëren van smaakvolle meesterwerken. Onder begeleiding van een gepassioneerde chef dompel je jezelf onder in de culinaire tradities van Italië en leer je de finesse van het Italiaanse koken.
Benvenuti nella nostra cucina!

Vanaf 10 personen

Type: Italiaanse keuken

Prijs: €79.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

Gazpacho Kookstudio Het Blushok
Buenas Noches!

Ontdek de zinderende smaken van Spanje in onze Tapas Kookworkshop! Leer de kunst van het samenstellen van een feestelijk tableau vol heerlijke kleine gerechtjes.

Van de lekkerste albondigas tot verrukkelijke patatas bravas, wij nemen je mee op een culinaire reis door de straten van Spanje. Laat je smaakpapillen dansen en verrijk je kookkunsten in deze onvergetelijke workshop. ¡Vamos a cocinar!

Vanaf 10 personen

Type: Spaanse keuken

Prijs: €79.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

Caribisch koken
Caribbean Cooking

Verken de levendige smaken van de Caraïben in onze Kookworkshop Caraïbisch Koken! Ga op een culinaire reis naar het tropische paradijs en laat je betoveren door de exotische aroma’s en kruidige gerechten.

Van smaakvolle jerk chicken tot verfrissende kokosrijst, ontdek de geheimen achter de onweerstaanbare smaken van het eilandleven. Onder leiding van een ervaren chef maak je kennis met de rijke culinaire tradities van de Caraïben. Bereid je voor op een culinaire reis vol smaakexplosies en onvergetelijke ervaringen.
Bon bini na nos kuchina!

Vanaf 10 personen

Type: Caribische keuken

Prijs: €79.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

Indonesische kookworkshop
Selamat Makan!

Ontdek de betoverende smaken van de Gordel van Smaragd in onze Kookworkshop Indonesisch Koken! Laat je meeslepen door de aromatische kruiden en exotische ingrediënten van de Indonesische keuken terwijl je leert hoe je de perfecte nasi goreng en sate ayam bereidt.
Onder leiding van een ervaren kok dompel je jezelf onder in de rijke culinaire tradities van Indonesië en leer je de geheimen van het balanceren met zoet, zuur, zout en pittig. Ga op een smaakvolle ontdekkingsreis door de archipel en breng de levendige smaken van Indonesië naar je eigen keuken. Selamat makan!

Vanaf 10 personen

Type: Indonesische keuken

Prijs: €79.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

Thaise tapas Kookworkshop het Blushok
Thai Tapas

Betreed de kleurrijke wereld van Thaise tapas in onze Kookworkshop Thais Tapas Koken! Laat je zintuigen ontwaken door de exotische smaken en geuren van de Thaise keuken terwijl je leert hoe je een smaakvolle en verrassende selectie van kleine gerechten bereidt.

Van pittige Thaise gehaktballetjes tot verfrissende mango sticky rice, ontdek de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en pittig. Onder leiding van een ervaren chef maak je kennis met de kunst van het creëren van Thaise smaakexplosies en leer je hoe je authentieke Thaise tapas thuis kunt maken. Laat je inspireren door de magie van Thailand in het Blushok!

Vanaf 10 personen

Type: Thaise keuken

Prijs: €79.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

Koken met bier workshop
Biercuisine!

Ontdek de verrassende wereld van bier in onze Kookworkshop Bier Cuisine! Laat je smaakpapillen tintelen en je creativiteit bloeien terwijl je leert hoe je bier kunt integreren in heerlijke gerechten.

Van malse biergestoofde stoofpot tot Birramisù, ontdek hoe bier een subtiele maar krachtige smaakmaker kan zijn in de keuken. Onder leiding van een ervaren chef duik je dieper in de diverse smaakprofielen van verschillende biersoorten en leer je hoe je ze kunt gebruiken om gerechten te versterken en te verrijken. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van bier en ontdek nieuwe culinaire mogelijkheden in deze unieke workshop.
Proost op een smaakvolle ervaring!

Vanaf 10 personen

Type: Lokale keuken

Prijs: €79.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

Oostenrijkse kookworkshop Blushok
Gschmackig! *

Stap in de wereld van Oostenrijkse culinaire tradities met onze workshop ‘Gschmackig! Wintersport Stijl’. Ontdek de eerlijke smaken van de Alpen terwijl je leert hoe je traditionele gerechten zoals Tiroler gröstl en kaiserschmarrn perfect bereidt. 

Onder begeleiding van een ervaren chef word je meegenomen op een smakelijke reis door de schilderachtige bergen van Oostenrijk. Leer de kunst van het combineren van rijke smaken en seizoensgebonden ingrediënten om heerlijke en voedzame maaltijden te creëren die perfect passen bij het winterseizoen. Bereid je voor op een culinaire expeditie vol gezelligheid en genot op deze smaakvolle reis naar de Alpen!

* Deze kookworkshop wordt alleen in het wintersportseizoen gegeven.

Vanaf 10 personen

Type: Oostenrijkse keuken

Prijs: €79.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

Vegan & Vegetarische kookworkshop
Vegan of Vega

Ontdek hoe smaakvol vegetarisch of vegan koken kan zijn tijdens onze Vega(n) Kookworkshop en leer hoe je smaakvolle en voedzame gerechten bereidt zonder compromissen te sluiten. Van kleurrijke buddha bowls tot verrukkelijke desserts. 

Laat je smaakpapillen dansen en ontdek de magie van veganistisch en vegetarisch koken!

Vanaf 10 personen

Type: Vegan / vegetarisch

Prijs: €79.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

Borrelplank Workshop
De Borrelplank

Duik in de kunst van het samenstellen van de perfecte borrelplank tijdens onze workshop ‘Borrelplanken Meesterwerk’! Ontdek hoe je een meeslepende ervaring creëert met een scala aan smaken, texturen en kleuren op één prachtig plankje.

Van knapperige ambachtelijke kazen tot hartige charcuterie, leer de geheimen van het balanceren van smaken en het combineren van ingrediënten voor een onvergetelijke smaakexplosie. Onder leiding van ervaren ‘plank-artiesten’, ontwikkel je je eigen stijl en creëer je borrelplanken die niet alleen oogverblindend zijn, maar ook de smaakpapillen betoveren. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van elke borrel een feestelijke gebeurtenis!”

Vanaf 10 personen

Type: Divers / wereldkeuken

Prijs: €69.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

whiskey kookworkshop Blushok Breda
Whisky

Stap in de wereld van stoere smaken en ontdek de verbazingwekkende harmonie tussen whisky en voedsel in onze workshop ‘Whisky & Cuisine Avontuur’!
Laat je verrassen door hoe whisky de ingrediënten tot hun recht laat komen, van robuuste whisky-glazed ribs tot krachtige whisky-infused desserts. Ga aan de slag met een verscheidenheid aan whisky’s en leer de kunst van het combineren van smaken onder begeleiding van ervaren chefs. 

Wil je nog meer ontdekken? Boek dan onze extra whisky proeverij en laat je smaakpapillen verder verwennen. Bereid je voor op een avontuur vol stoere smaakcombinaties en onvergetelijke momenten!

Vanaf 10 personen

Type: Divers / wereldkeuken

Prijs: €89.50 per persoon
(incl. dranken zoals bier, wijn & fris)

kookstudio huren Kookstudio Het Blushok
Losse studio huur

Ontdek de culinaire mogelijkheden in onze veelzijdige kookstudio! Naast het volgen van inspirerende kookworkshops, bieden wij ook de mogelijkheid om onze studio afzonderlijk te huren voor jouw eigen culinaire avonturen.
Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je zelf de chef-kok wordt en je eigen gastronomische meesterwerken creëert. Of het nu gaat om een intiem diner met vrienden, een kookclubbijeenkomst of een teambuildingactiviteit, onze studio staat tot je beschikking.
Met professionele faciliteiten en een sfeervolle omgeving, beloven wij een onvergetelijke ervaring voor elke culinaire liefhebber. Huur onze studio en ga je eigen culinaire gang!

Prijs: Op aanvraag