De IJsbroers

De broodjesmakers van het Blushok maken ook het lekkerste ijs van Breda! En wel op een hele bijzondere manier. Wij zijn Cas en Wes, twee broers die voor u de lekkerste ijsrollen vers maken onder het genot van een stukje entertainment.

Maar wat zijn ijsrollen eigenlijk? Ijsrollen komen overgewaaid vanuit Thailand en worden gemaakt op een teppanyaki plaat. Deze wordt normaal verhit om vlees, vis en groentes op de bereiden. Maar wanneer een teppanyaki plaat gekoeld wordt tussen de -20 en -30 graden kan hier ijs op bereid worden. Wij leggen de verse ingrediënten op de plaat en gieten daar een ijsmix overheen. Door met 2 spatels de ingrediënten en de ijs mix door elkaar te hakken wordt het luchtig en uiteindelijk 1 geheel. Vervolgens smeren we het ijs gelijkmatig over de plaat en strijken het strak. Wachtend tot hij goed bevroren is kunnen wij een saus naar keuze over het ijs schenken. Dan is het tijd om het ijs op te rollen en af te maken met wat slagroom, een koekje en misschien nog een lekkere topping naar keuze.

Wilt u iets extra’s aan uw feest, bedrijfsuitje, festival of bruiloft toevoegen? Wij kunnen een uniek en overheerlijk dessert voor u en uw gasten klaar maken. De combinatie van vers gemaakt ijs, op een bijzondere manier en een stukje entertainment zorgt voor een unieke beleving en toevoeging aan uw feest.

DE LEKKERSTE BELEVING OP ELK FEEST!